Secrid leather wallets - Slim Wallets -

Secrid leren Slim Wallet

De wallets van Secrid zijn de beste creditcardhouders die er online te koop zijn. De Secrid Slim wallet is de opvolger van de Mini wallet, de slim wallet heeft geen knoopje zoals de mini wallet van Secrid. Met een beweging schuiven al je pasjes overzichtelijk uit de houder en kun je eenvoudig het juiste pasje zowel eruit als erin doen. Er zijn diverse kleuren leer. De slim wallets zijn er in zwart, vintage bruin, amazone zwart en amazone bruin.

Secrid beschermt privacy gegevens op je OV-kaart tegen hackers

Het lijkt je misschien makkelijk als je de OV-pas niet uit je portemonnee hoeft te doen en gewoon langs de scanner kunt halen. Dat lijkt handig maar bedenk wel dat je vervoerder niet de enige is die zulk apparatuur in huis heeft. Je  gegevens zijn met sterkere ontvangers op grote afstand te lezen en de gegevens op je OV-pas zijn gewoon te hacken. Met de Secrid Cardprotector of City Slim Wallet hebben hackers geen kans.

Secrid beschermt je pasjes tegen breken, buigen en bros worden

Een Secrid Cardprotector of City Slim Wallet kun je eenvoudig in je broekzak doen. Hij is zeer plat de pasjes vallen er niet uit en je kunt gewoon erop zitten zonder dat de bankpasjes of creditcards krom trekken of zelfs breken. Notabene is het beter pasjes op elkaar te hebben dan afzonderlijk in een apart hoesje. Het zachte plastic bevat weekmakers die ook bankpasjes en creditcards bros maken. Dit herken je door de kleine witte krasjes op je kaart.

FILTER

 • Price
  € -
 • Model
  0
 • Kleur
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Leersoort
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0